Streamline Racing - action speaks louder

Streamline Racing AB har sitt ursprung i racing och vår själ är djupt rotad där. Finns inte den rätta bilen, produkterna eller samarbetet för att nå framgång så skapar vi det.


  • Streamline Racingteam - bedriver långloppsracing på internationell toppnivå med ytterst kompetenta personer på alla nyckelpositioner

  • Racingbilen Z47 Le Mans - limiterad produktion av en racebil baserad på Corvette, som är framtagen för att tävla om 1:a platsen i 24-timmarsracing

  • Nytt Corvette Center - erbjuder alla Corvetteägare en verkstad som har god erfarenhet och är dedikerad märket
  • Återförsäljare av ProSport Trailers - rymliga kvalitetssläp till ett konkurrenskraftigt pris

  • Återförsäljare av Tech Lift billyft - kvalitetslyftar för bilägares olika behovVår anläggning i Sätila 

I nybyggda och ändamålsenliga lokaler bygger vi upp vårt center i Sätila, som är platsen för både vår produktion, verkstad och våra evenemang. 

Till Sätila åker du från Göteborg på under 1 timme och till Landvetter på 20 minuter.


Vilka är vi? 

Streamline Racing och anläggningen i Sätila ägs och drivs av Kennet Axemark. Kennet motiveras av att skapa lösningar och hitta möjligheter, utveckla produkter samt driva processer. Ju större utmaning desto fler möjligheter!

Vid Kenneth sida finns Roland Gingtorp, som har lång och gedigen erfarenhet av att bygga kompetenta och framgångsrika racebilar. 

Den dynamiska duon bestämde sig tidigt för att bygga en egen racebil för 24-timmarsracing baserad på Corvette, där Roland ansvarar för bilbygget och Kennet ansvarar för racingen. De båda gillar den typ av taktik och uthållighet i både personer och material som långlopp innebär.

Via samarbeten mellan flera viktiga partners står de idag redo med en startklar racebil - Z47 Le Mans - som under 2022 kommer att testas och köra sina första race. 

Baserat på erfarenheterna av den första bilen byggs redan nu ett limiterat antal  Z47 Le Mans, till utvalda köpare. 


Kontakta oss


Välkommen att kontakta oss gällande vår verksamt, erbjudanden
eller framtida samarbeten! 

Facebook
Instagram

E-post: info@steramlineracing.se
Telefonnummer: +46 (0)70 334 53 46