What´s up - vår racingblogg

Här kan Du följa med oss på vår spännande resa med vår racingbil Z47 Le Mans och allt som händer på vår anläggning i Sätila - vi har alltid full fart på våra hjul!  


Under påsken har vi premiärvisning på vår racingbil Z47 Le Mans - MADE IN SWEDEN! Kom och träffa oss, prata racing och möjligheter att vara på som gäst på våra raceäventyr!

I mitten av juli sker vår första start med vår nybyggda racebil Z47 Le Mans i Portimau och mycket händer varje dag i vår verkstad!

Alla bitar faller på plats inför vårt 24H racelopp i Portimau i mitten av juli. Jens Jarlengrip vassa kompetens har satt ihop en "top of the line" - anläggning för all data och livesändningar!

Det närmar sig! i Skrivande stund är det bara 29 dagar 16 timmar och 28 minuter kvar till start på banan i USA

Äntligen kan vi presentera att Kennet kommer ställa upp i 24H Series i USA på banan COTA i november. Kennet kör i ett Holländskt team som heter Cor Euser Racing i klassen SPX (specialbyggen) Bilen är en specialbyggd Ford Mustang.

Ni vet väl om att alla som köper bussresa med oss till något av våra event får 100 kr i rabatt på Gatebils Drifttaxi! En upplevelse ni sent kommer glömma.

Vi ses väl på Mantorp och Gatebils sista racingfestival för året? 27-29de september är det dags igen och Kennet tävlar i Extreme series med sin Monte Carlo. Nu med en ännu vassare och starkare bil fulltankad med sprit.

Trots ett trist väder och en blöt bana fick vi ta med oss en pokal hem. En tredje placering i PRO klassen totalt i detta SM som avslutades på Kinnekulle ring.. Vi är nöjda och ser redan fram emot nästa år en ytterligare vässad bil och ytterligare segrar. Vi märker också att vår konvertering till att köra på sprit...